Belastingaangifte

Belastingaangifte inkomstenbelasting

Belastingaangifte doen kost vaak veel tijd. Daarnaast lopen vele vaak (onnodig) aftrekposten mis. Het uitbesteden van uw aangifte inkomstenbelasting aan TaxFix kan er voor zorgen dat u voordeliger uit bent dan wanneer u zelf uw belastingaangifte zou doen.TaxFix heeft een handige tool ontwikkeld. Hiermee upload u eenvoudig uw gegevens die relevant zijn voor de Belastingdienst in uw situatie. Tijdens het invullen van uw gegevens kunt u (indien nodig) gebruik maken van onze diverse hulplijnen. Live via de chat, of op een later tijdstip aan de hand van de gegevens die u heeft ingevuld.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat gegevens niet of op de verkeerde plaats worden ingevuld in de belastingaangifte.
TaxFix verzorgt uw belastingaangifte tegen een scherp tarief. Voor particulieren die zelfstandig aangifte doen bedraagt het tarief €49,95. Indien u samen met uw (fiscaal) partner aangifte doet, dan bedraagt het tarief €69,95.
Wij verzorgen ook graag uw belastingaangifte over voorgaande jaren. Via het menu kunt u dit terugvinden.
Indien gewenst kunt u ook uw aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen door TaxFix in combinatie met belastingadvies. Dit kan wenselijk zijn indien u aftrekposten hebt die complex zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan twijfel gevallen tussen in welke box iets belast is, of als u net bent verhuisd of voornemens bent om te gaan verhuizen.

Aangifte inkomstenbelasting
€49,95

Aangifte inkomstenbelasting
€69,95

Voor u en uw partner

Belastingaangifte voor studenten

TaxFix verzorgt ook de belastingaangiftes voor studenten. Zo kan je je bezig blijven houden met je toch al drukke studentenleven.
Studenten hebben over het algemeen weinig inkomen en vermogen. Studenten zien daarom niet in waarom ze belastingaangifte zouden doen. Vaak hebben studenten bijbaantjes waarbij te veel loonheffing wordt ingehouden. Dit komt bijvoorbeeld doordat studenten veel seizoenswerk doen. Door in een korte periode veel te werken, betaalt je werkgever vaak te veel loonbelasting. Door belastingaangifte te doen, wordt de te veel betaalde loonheffing teruggevraagd bij de Belastingdienst. Dit is wat wij voor je doen. Als je geld terug krijgt, ontvang je dit rechtstreeks van de Belastingdienst. TaxFix zet dit voor jou in gang.
Studenten ontvangen gemiddeld €300 terug van de Belastingdienst.
TaxFix heeft een speciaal formulier gemaakt waar jij je belastingaangifte mee kunt regelen. Hierin vragen wij jou om gegevens die van belang zijn voor jouw belastingaangifte. Zo kun je naast je loon, ook je (aftrekbare) kosten invullen. Wij hebben die al voor je geselecteerd. Na afloop controleren wij je gegevens en gaan op zoek naar maximaal voordeel voor jou.
Speciaal voor studenten hebben wij een speciaal tarief geïntroduceerd.
Aangifte doen bij TaxFix kost voor studenten slechts €34,95.

Studententarief €34,95